Saiavorm/puding
Allikas: www.piirikook.ee Kogus: neljale kuni kuuele Koostisosad: Võta pool pätsi tahkeks läinud saia või sepikut Kohvikoort, natuke vahukoort ja/või piima... Read More
Learn MoreKartulipudru pirukas
Hea võimalus suuremast sündmusest järgi jäänud keedukartulite kasutamiseks piruka tegemiseks.Kasuta kandilist, sügavamat ahjuvormi. Sellest kogusest saab ca 12 tükki. Allikas: www.piirikook.ee... Read More
Learn MoreBesee leivapulbriga
Prantsuse besee retsept on pärit Eva Pärteli kokaraamatust „Küpsetaja käsiraamat“. Allikas: www.piirikook.ee Kogus: kaks suurt ahjuplaadi täit Koostisosad: 90 g... Read More
Learn MoreMagus leivasupp
Klassikaline magustoit, mille muudab ainulaadseks iga koka käekiri. Leib on tänuväärne tooraine, sest võtab leplikult vastu ka pikantsemad koostisained. Jällegi,... Read More
Learn MorePontsakad kaerapannkoogid
Laupäevahommikune kaerahelbepudru ülejääk passib hästi pühapäevahommikuste pannkookide sisse. Autor: www.piirikook.ee Kogus: neljale Koostisosad: Pudrujääk 2-4 muna (olenevalt pudru kogusest) Suhkur,... Read More
Learn MoreKihiline mannapudrumaius
Autor: www.piirikook.ee, vanillikreemi retsept on pärit Eva Pärteli kokaraamatust „Küpsetaja käsiraamat“ Kogus: neljale kuni kuuele Koostisosad: Pudrujääk (nisu-, spelta-, odra-... Read More
Learn MoreMagus kartulikook kakao ja toortatrajahuga
Kutsun seda ka säästukoogiks, kuna retsept ei sisalda ei muna ega rasvainet, šokolaadi ka mitte. Lisasin omalt poolt retseptile keedukartulid,... Read More
Learn MoreKartulipudru kotletid
Üks lihtne variant keedukartulite taaskasutuseks on nad munaga pannil üle praadida. Natuke sahmerdamist ja tulemuseks on restorani-väärne toit kostitamaks nt... Read More
Learn MoreKartulisalat räime või heeringa rullmopsiga
Kartulisalat ei pea olema alati singi või vorstiga maitsestatud. Vaata külmkappi, äkki leidub seal karpide põhjas mõned räime- või heeringahoidised.... Read More
Learn More