- Võimalusel annetada müügist eemaldatud kasutuskõlbulik toit kohalikule Toidupangale või teistele sarnastele organisatsioonidele (nt loomade varjupaik).
- Oma köögi kasutamise võimalusel valmistage valmistoitu realiseerimisajale lähenevatest toodetest, mida kliendid osta ei soovi. Näiteks valmistage soojad võileivad kasutades erinevaid leiva-saiatooteid või salatid ebastandardsetest puu- või köögiviljadest (sealjuures jälgige, et kõik asjakohased toiduohutusnõuded oleks täidetud).
Enne poeletile jõudmist
Müügi planeerimine ja kauba liikumine Toidukaupu tuleks toota ja tellida vastavalt nõudlusele ning müügiprognooside koostamisel on oluline lähtuda kaubavarude ja... Read More
Learn MorePoeletil
Toiduainete paigutamine müügisaalis ja laos Soovitatav on asetada müügilettides/riiulites värskemad toiduained tahapoole ja vanemad ettepoole. Kaubalaos võiks kasutada reeglit „paremalt... Read More
Learn MorePoeletilt tagasi
Võimalusel annetada müügist eemaldatud kasutuskõlbulik toit kohalikule Toidupangale või teistele sarnastele organisatsioonidele (nt loomade varjupaik). Oma köögi kasutamise võimalusel valmistage... Read More
Learn More