Tomati – kanakarri

Suurepärane retsept kasutamaks ära eelmisest toidukorrast üle jäänud kana ja juurvilju, mida saab serveerida näiteks riisiga.

Allikas: www.lovefoodhatewaste.com

Autor: Caroline Marson

Kogus: neljale

Koostisosad:

3sl taimeõli
1 kooritud ja jämedalt hakitud sibul
2 kooritud ja purustatud küüslauguküünt
1sl tomatipüreed
400g konserveeritud hakitud tomateid
1tl punase veini äädikat
300g peeneks hakitud juurvilju (paprikas, lillkapsas, oad, herned, porgandid jne)
450g küpsetatud, tükkideks lõigatud, kanaliha
Soola ja pipart maitsestamiseks
1sl karripastat

Valmistamine:

  1. Kuumuta õli pannil. Vähenda kuumust ja lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae keskmisel kuumusel kuldpruuniks. Lisa karripasta ja kuumuta 1 min.
  2. Lisa tomatipüree, hakitud tomatid, veini äädikas ja 200ml vett. Keeda kaaneta umbes
  3. Lisa juurviljad ja keeda 5min, kuni need on pehmed. Lisa juurde kanatükid, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta aeglasel tulel, kuni kana on läinud kuumaks.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...