Suurepärane retsept kasutamaks ära eelmisest toidukorrast üle jäänud kana ja juurvilju, mida saab serveerida näiteks riisiga.
Allikas: www.lovefoodhatewaste.com
Autor: Caroline Marson
Kogus: neljale
Koostisosad:
3sl taimeõli
1 kooritud ja jämedalt hakitud sibul
2 kooritud ja purustatud küüslauguküünt
1sl tomatipüreed
400g konserveeritud hakitud tomateid
1tl punase veini äädikat
300g peeneks hakitud juurvilju (paprikas, lillkapsas, oad, herned, porgandid jne)
450g küpsetatud, tükkideks lõigatud, kanaliha
Soola ja pipart maitsestamiseks
1sl karripastat
Valmistamine:
- Kuumuta õli pannil. Vähenda kuumust ja lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae keskmisel kuumusel kuldpruuniks. Lisa karripasta ja kuumuta 1 min.
- Lisa tomatipüree, hakitud tomatid, veini äädikas ja 200ml vett. Keeda kaaneta umbes
- Lisa juurviljad ja keeda 5min, kuni need on pehmed. Lisa juurde kanatükid, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta aeglasel tulel, kuni kana on läinud kuumaks.