Pannkoogid on suurepäraseks võimaluseks kasutamaks ära eelmise päeva juurviljad ja valmistada sellest üks mõnus hommikusöök või vahepala.
Allikas: www.lovefoodhatewaste.com
Autor: Lydon Gee
Kogus: 3-4 portsionit (8-12 pannkooki)
Koostisosad:
1 muna
150ml piima
100g jahu
50g riivjuustu
1 keskmine sibul või 100g peeneks hakitud, keedetud, köögivilju
õli
näpuotsatäis soola ja pipart
Valmistamine:
- Vahustage munad ja segage juurde piim. Vähehaaval valage segu jahuga täidetud kaussi. Segage mass ühtlaseks ja lisage juurde juust ning sibul (või keedetud köögiviljad).
- Kuumutage pann ja lisage õli. Seejärel asetage supilusikatäis segu pannile (olenevalt panni suurusest, peaks ühele pannile mahtuma 2-3 pannkooki.
- Küpsetage kaks minutit, pärast seda keerake pannkook ümber ja küpsetage teiselt küljelt minut või kaks.