Kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad

Väga maitsev ja kerge suvine roog.  Väga hea võimalus ära kasutada suuremaid suvikõrvitsaid, millele on juba tekkinud rohkem viljaliha. Sobib omaette roana näiteks värske salatiga või lisandiks võib ka pakkuda riisi.

Allikas: http://laurak66gis.blogspot.com.ee/

Autor: Laura Vana

Kogus: kahele

Koostisosad:

kaks väiksemat või keskmist suvikõrvitsat
250 g kanahakkliha
1 spl õli
1 sibul
2 tomatit
75 g toorjuustu
koriandrit või peterselli
riivitud juustu
soola, pipart

Valmistamine:

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
  2. Lõika suvikõrvitsad pikkupidi pooleks ja uurista viljaliha seest välja.
  3. Prae pannil sibul klaasjaks, lisa kanahakkliha ja tomatid. Prae paar minutit. Lisa ka koriander ja toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Jaga täidis suvikõrvitsapoolikutesse ja kata riivjuustuga
  5. Küpseta ahjus umbes 20 minutit.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...