Väga maitsev ja kerge suvine roog. Väga hea võimalus ära kasutada suuremaid suvikõrvitsaid, millele on juba tekkinud rohkem viljaliha. Sobib omaette roana näiteks värske salatiga või lisandiks võib ka pakkuda riisi.
Allikas: http://laurak66gis.blogspot.com.ee/
Autor: Laura Vana
Kogus: kahele
Koostisosad:
kaks väiksemat või keskmist suvikõrvitsat
250 g kanahakkliha
1 spl õli
1 sibul
2 tomatit
75 g toorjuustu
koriandrit või peterselli
riivitud juustu
soola, pipart
Valmistamine:
- Kuumuta ahi 200 kraadini.
- Lõika suvikõrvitsad pikkupidi pooleks ja uurista viljaliha seest välja.
- Prae pannil sibul klaasjaks, lisa kanahakkliha ja tomatid. Prae paar minutit. Lisa ka koriander ja toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga.
- Jaga täidis suvikõrvitsapoolikutesse ja kata riivjuustuga
- Küpseta ahjus umbes 20 minutit.