Pudruperapuding

Hea magustoit järele jäänud hommikupudrust!

Autor: www.piirikook.ee
Kogus: neljale kuni kuuele

Koostisosad:
Umbes 200 g jahtunud putru (kaera-, mitmehelbe-, odratangu- või kruubiputru)
2 peotäit (umbes 150 g) kuivatatud õunu
4 spl suhkrut
1 väike tl vaniljesuhkrut
2 muna
Kaneeli

Valmistamine:
1. Leota kuivatatud õunu mõni tund soojas vees või kui aega vähem, siis hauta neid väheses vees pehmenemiseni.
2. Püreesta õunad ja lisa 2 spl suhkrut.
3. Vahusta munakollased ülejäänud 2 spl suhkruga, munavalged vahusta tibakese soolaga eraldi.
4. Sega omavahel puder, õunapüree ja munakollasevaht, lisa viimasena ettevaatlikult munavalged.
5. Peale puista suureteralist suhkrut (nt Demerara) ja kaneeli.
6. Pane segu võitatud vormi ja küpseta umbes 20 min 180 kraadi juures pealt pruuniks.
7. Sobib süüa soojalt või külmalt, piimaga või ilma.

pu

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...