Kliendid jätavad toitu taldrikule järgi

  • Jälgige, mida kliendid kõige enam järgi jätavad ning mugandage vastavalt sellele oma menüüd – vahetage välja komponendid, mida kõige enam järgi jäetakse või vaadake üle toiduaine valmistusviis.
  • Kasutage nö päris toorainet, margariini asemel võid vms, sest siis on suurem tõenäosus, et inimestele toit maitseb.
  • Pakkuge klientidele võimalus söömata jäänud toit kaasa võtta.
  • Kuna inimestel on erinevad maitsed, siis võimaldage klientidel valida erinevate lisandite (kartul, riis, juurviljad jne) vahel või pidada nõu kelneriga, kui antud valikust kliendile miskit ei sobi. See vähendab võimalust, et lisand jäetakse järgi.
  • Vähendage võimalusel või vajadusel portsjoni (ja ka taldriku) suurust. Garneeringu lisamisel on oluline meeles pidada, et see täiendab rooga ning on mugav kliendile söömiseks.
  • Buffeedes ja sööklates soovitage klientidel võtta just nii palju toitu, kui nad ära jõuavad süüa (klientidele mõjuvad positiivselt humoorikad sildid). Olge siltide koostamisel loovad, nt tooge välja, mis toit millega hästi sobib või milline peaks välja nägema tasakaalustatud taldrikutäis.

Üldised ettepanekud

Jälgige ja mõõtke oma toidujäätmete tekkimise kogust. See on oluline toidujäätmete koguste tekkepõhjuste väljaselgitamiseks ning võimaldab hinnata ka toidujäätmetega seonduvat...
Read More
Learn More

Kliendid jätavad toitu taldrikule järgi

Jälgige, mida kliendid kõige enam järgi jätavad ning mugandage vastavalt sellele oma menüüd – vahetage välja komponendid, mida kõige enam...
Read More
Learn More

Et toiduained ei läheks riknema

Roogade planeerimisel ja valmistamisel kasutage võimalikult palju ära tekkinud ülejääke ning allesjäänud toiduaineid (sealjuures jälgige, et kõik asjakohased toiduohutusnõuded oleks...
Read More
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...