Karrised röstitud köögiviljad

Ostsid poest liiga palju porgandeid ja peeti ning ei oska nendega midagi peale hakata. Köögiviljade röstimine on lihtne. Retsept toob välja köögiviljade magususe, lisades mõnusalt vürtsikust, mis sobib ideaalselt õhtuseks, tervislikuks, snäkiks.

Allikas: www.lovefoodhatewaste.com

Autor: Jane Hughes

Kogus: neljale

Koostisosad:

300g juurvilju (kartul, porgand, peet, kaalikas jne)
4sl taimeõli
2tl karripulbrit

Valmistamine:

  1. Eelkuumuta ahi 200C.
  2. Koori juurviljad ja lõika need väikesteks tükkideks (1.5cm). Pane köögiviljad suurde kaussi, lisades juurde õli ja karripulber.
  3. Sega hoolikalt, et kõik juurviljad saaksid õli ja karriga kaetud.
  4. Aseta köögiviljad küpsetusplaadile. Küpseta 40min, kuni juurviljad on seest kergelt pehmed ja pealt õrnalt krõmpsud.

Koka nõuanne: lõika juurviljad ühtlase suurusega, sest siis valmivad kõik üheaegselt. Kui kasutad peeti, ära sega seda teiste juurviljade vahele, muidu värvuvad ka kõik teised juurviljad roosakaks.

Maitsestamine: kui lisada juurviljadele liiga palju jahvatatud vürtse, kipuvad juurviljad pealt ära kõrbema. Lisa maitseaineks võid kasutada soola, pipart ja purustatud küüslauku.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...